Birjo Must • 11. veebruar 2019 kell 10:00

Konkurentsiõiguse unustamine võib ettevõtjale kalliks maksma minna

Euroopa Liit määras aasta alguses MasterCardile 570 miljoni euro suuruse trahvi reeglite kehtestamise eest, mis suurendasid kunstlikult mõnes piirkonnas kaardimaksete kulusid. Sel nädalal kirjutas advokaadibüroo COBALT konkurentsiõiguse advokaat Mart Blöndal, et kui sedalaadsed trahvid võivad jääda kaugeks, siis muutused konkurentsiõiguses võivad puudutada ka Eesti ettevõtjaid.   Foto: Thomas White/Scanpix

Esmaspäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuli lisaks nädala ettevaatele juttu konkurentsi olukorrast Eestis. Miks peaksid ettevõtjad oma tegevuse kriitilise pilguga üle vaatama, sellest tuli stuudiosse rääkima advokaadibüroo COBALT konkurentsiõiguse advokaat Mart Blöndal.

Lisaks rääkisime VEB Fondi sertifikaadiomanikele hüvitise maksmisest ja kuulame intervjuud lasteriiete tootja Lenne ühe omaniku Meeli Leemaniga, kus ta paljastas oma ettevõtte edu saladused ning rääkis, miks nad tegutsevad efektiivsemalt kui Baltika.

Hommikuprogrammi vedasid Birjo Must ja Liis Amor.

Kuula värsket „Hommikuprogrammi“ saadet Äripäeva uuest podcastide keskkonnast.

Hetkel kuum