Äripäev • 19. veebruar 2019 kell 11:03

Eesti börsifirmad on atraktiivsed ja odavad

Majandus tõuseb ja siinsed aktsiad on atraktiivsed, rääkis päevakaupleja Marat Kasparov Investor Toomase konverentsil peetud aruteluringis.

Samas ta lisas, et tema jaoks on tegu igavate aktsiatega, kuna midagi ei liigu. Kõige esimese investeeringu teeks Kasparov aga endasse. „Esialgu investeerid endasse, siis äkki mingisse ettevõttesse kohalikus mastaabis. Enda peale ei tohiks kitsi olla.“

Teemal "kuhu ja kuidas investeerida 2019. aastal" arutasid investor ja TalTechi ja ettevõtluskõrgkooli Mainor õppejõud Kristjan Liivamägi, investor ja aktiivne kaupleja Ivar Mägi, ettevõtja ja investeerimisfondide juht Londonis Katre Saard ning päevakaupleja Marat Kasparov. Arutlusringi juhtis investor ja Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Muu hulgas kuuleb, kuhu investeerida 1000 ja 100 000 eurot täna, kuidas luua võitev strateegia 2019. aastaks ning hulgaliselt praktilisi soovitusi investeeringuteks. Investor Toomase konverentsi arutlusringi saab kuulata Äripäeva podcast'ide keskkonnas.

Hetkel kuum