12. juuli
Jaga lugu:
Saated
Ainult tellijale

Kuidas turundatakse ükssarvikut?

Saatejuht Priit Kallas ja Bolti turundusjuht Karola Karlson.  Foto: Maarit Eerme

Saates "Digiturunduse praktikum" on külas enam kui miljardi dollari suuruse väärtusega Bolt ehk ükssarviku turundusjuht Karola Karlson, kes räägib, milliseid turunduskanaleid ettevõte kasutab ning millised neist kõige paremini töötavad.

Samuti kuuleb saatest, mida tähendas turunduse jaoks Bolti nimevahetus, ja sellest, kuidas uutele turgudele minekul turundust tehti, et saada nii autojuhte kui ka kasutajaid. Samuti saab teada, kuidas ilma rahata või väikese eelarvega reklaami teha.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum