Rivo Sarapik • 2. oktoober 2019 kell 10:00

Kuidas hinnatud piltnik Kaupo Kikkas fotograafiast oma elu kutse kujundas?

Ehkki Kaupo Kikkas on pälvinud mitmeid tunnustusi, ta ise end teistest paremaks pildistajaks ei pea. Pigem võivad auhinnad loojale ohtlikukski osutuda, räägib ta saates.  Foto: Kaupo Kikkas Photography

Äripäeva Raadio saates "Läbilöök" on sel korral külas rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti fotograaf ja ettevõtja Kaupo Kikkas, kes on lisaks pildistamisele asutanud stuudio Eestifoto ning tegutseb ka õpetajana.

Räägime saates, kuidas leida üles oma kutsumus ning milliseid keerulisi otsuseid tuli selle enda tööks kujundamisel langetada, miks tunnustused võivad muutuda ohtlikuks ja kuidas neisse üldse suhtuda tasub, samuti kuidas konkurentsitihedal turul teistest eristuda.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum