Meelis Mandel • 14. oktoober 2019 kell 9:04

Suur ankur meelitaks Tallinna Sadama kinnisvara arendama

Tallinna Sadam kaalub heade tingimuste korral ka kinnisvaraarendajana tegutsemist.  Foto: Raul Mee

Börsil noteeritud Tallinna Sadam on valmis tegutsema kinnisvaraarendajana ja raha investeerima, kui suudaks leida atraktiivse ankurkliendi nagu mõni rahvusvaheline hotellikett, ütles esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tallinna Sadama kommertsjuht Margus Vihman.

Tallinna Sadam on esitanud detailplaneeringu taotluse Vanasadama põhjaossa kinnisvaraarenduse rajamiseks. Vanasadama põhjaosa detailplaneeringu koostamise eesmärk on määrata linnahalli, mere ja A-reisiterminali vahelisele 6,24 hektari suurusele alale ehitusõigus kuni viiekorruseliste äri- ja eluhoonete ehitamiseks. Praegu asuvad alal parkimisplatsid ja juurdepääsuteed ning üksikud ajutised ehitised.

Lisaks kinnisvarale rääkis Vihman ka Tallinna Sadama muudest tegemistest.

Intervjuud Margus Vihmaniga saab kuulata siit:

Tallinna Kaubamaja kolmanda kvartali tulemuste kohta ütles börsifirma finantsjuht Marit Vooremäe, et segmentide võrdluses näitas kõige paremat tulemust autode müük.

Intervjuud Marit Vooremäega saab kuulata siit:

Hetkel kuum