Äripäev • 18. november 2019 kell 14:00

Pankade tootlus on hea, aga kasvu pole

Inbanki asutaja ja nõukogu esimees Priit Põldoja.  Foto: Raul Mee

Saade "Lavajutud" on salvestatud majanduskonverentsil Äriplaan 2020. Toome teieni Inbanki asutaja Priit Põldoja ning vestlusringis osalenud eAgronomi asutaja Robin Saluoksa ja suurettevõtja Kristjan Rahu sõnavõtud.

Esimesena kõneleb Inbanki asutaja ja nõukogu esimees Priit Põldoja. Inbank tegutseb Eesti, Läti, Leedu ja Poola tarbijafinantseerimise turul. Lisaks kaasatakse rahvusvahelisi hoiuseid Saksamaa, Austria ja nüüd ka Hollandi turult.

Teises saatepooles kuulete vestlusringi, milles osalevad 2018. aasta noor ettevõtja ja toidu tootmist digitaliseeriva eAgronomi asutaja Robin Saluoks ja suurettevõtja ning Utilitas Grupi kaasomanik ning Äripäeva aasta ettevõtja Kristjan Rahu. Vestlust modereerib Igor Rõtov.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum