Aivar Hundimägi • 27. november 2019 kell 10:00

Idufirma hukutavad tülid meeskonnas

Tehnopoli Startup Inkubaatori juht Martin Goroško.  Foto: Andres Haabu

Alustavad ettevõtted ebaõnnestuvad ennekõike meeskonna sees tekkivate tülide tõttu. Kui ettevõtte kontole on laekunud esimene 10 000 eurot, siis tekivad ka suuremad lahkhelid, ütles Tehnopoli Startup Inkubaatori juht Martin Goroško.

Tema ja advokaadibüroo Triniti vandeadvokaat ning partner Ergo Blumfeldt soovitavad alustavatel ettevõtjatel kohe alguses juriidiliselt omavahelised suhted paika panna.

"Juriidilise poole pealt tuleb kohe alguses pöörata tähelepanu autoriõigusele ja meeskonnavahelistele kokkulepetele," toonitas Blumfeldt.

Seekordse saate "Triniti eetris" teemaks ongi just alustavate ettevõtjate mentordamine. Millele tasub alustaval ettevõtjal mõelda, kui asub endale mentorit otsima ning mis kasu saavad mentorid ja millele tuleks firmat käivitades kõige rohkem tähelepanu pöörata? Nendele küsimustele otsime vastust. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab advokaadibüroo Triniti.

Hetkel kuum