Allan Rajavee • 9. detsember 2019 kell 10:25
Saated
Ainult tellijale

Olukorrast otsustusvabaduses

Indrek Kasela riigikogu esimese istungi eel Toompeal meeleavaldusel.  Foto: Liis Treimann

Kas Eesti liigub ülereguleerituse suunas ning ise otustamise vabadust jääb järjest vähemaks? Neile küsimustele aitasid Äripäeva raadio hommikuprogrammis vastata kodanikuliikumisse "ise otsustan" kuuluvad PRFoodsi juht Indrek Kasela ning TV3 juht Priit Leito.

Viimastel nädalatel on tekkinud märke, et Baltimaade kui ka Euroopa ühisturule võib tekkida energia mõõde. Enefit Green on juba mõned aastad olnud esindatud kõigil kolmel Balti turul ja näeb praegu kõige rohkem potentsiaali Leedus. Enefit Greeni juht Aavo Kärmas selgitas esmaspäeva hommikul, kas Enefit Green ja teised Eesti energiatootjad võivad end tulevikus murda suurtele Euroopa turgudele või tulevad Euroopa energeetikahiiud hoopis Balti turule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum