9. jaanuar kell 13:31

Ehituskeeluvööndid nõuavad senisest enam tähelepanu

Ehituse teabevara peatoimetaja, OÜ Laesson & Partnerid jurist Tuulikki Laesson.  Foto: Andres Laanem

Saate „Teabevara tund“ külaline on ehituse teabevara peatoimetaja, OÜ Laesson & Partnerid jurist Tuulikki Laesson. Saates tuleb juttu ehituskeeluvöönditest, planeeringu vormistamise uutest nõuetest ja samuti üldplaneeringu mõjust kinnistu kasutamisele.

2019. aasta lõpus olid pea kõigis omavalitsustes koostamisel uued üldplaneeringud. Tuulikki Laessoni hinnangul toovad uued nõuded kaasa rohkem vaidlusi. Üldplaneeringus täpsustatakse ka ehituskeeluvööndid, mida saab vähendada ainult detailplaneeringu või üldplaneeringu menetlusega.

Saadet juhivad Äripäeva teabevara toimetaja Külli Seppa ja teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum