Äripäev eetris: kuidas zombimajandusest võitjana väljuda

Elon Musk säutsus Tesla väärtuse 14 miljardit USA dollarit väiksemaks. Elon Muski on endast välja ajanud majandusele seatud piirangud ja tehaste sulgemine. Arvatavasti muutub majandus sedavõrd, et päris vanamoodi pole asjad enam kunagi.  Foto: Reuters/Scanpix

Ettevõtjad leiavad isegi kriisi ajal ja pärast kriisi saabuvas n-ö zombimajanduses häid võimalusi, tõdeti saates „Äripäev eetris“, kus otsiti vastust küsimusele, mis hakkab juhtuma Balti ja maailma aktsiaturul.

Tallinna Kaubamaja Gruppi kuuluv Selver kasutas keset kriisi ära võimaluse osta ära väiksem konkurent. Aga kuidas paistab Tallinna Kaubamaja jaoks tulevik? Tallink leidis võimaluse riigi käest abi saada, aga kas aktsionärile on pikas plaanis hea, kui üheks omanikuks tuleb riik? Riik leidis mitukümmend miljonit Nordica jaoks, aga kas see on mõistlik, et riik paneb raha oma lennufirma ehitamisse?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum