Hando Sinisalu • 21. mai kell 5:25
Saated
Ainult tellijale

Agris Peedu: kliinilist katastroofi pole toimunud

PERHi juhatuse esimees Agris Peedu 2. aprillil Tallinna lennujaamas Hiinast saabunud isikukaitsevahendite lasti vastu võtmas.  Foto: Liis Treimann

Eriolukorra ajaks plaanilise ravi mahtu vähendanud Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse esimehe Agris Peedu hinnangul ei ole nende patsientide seas, kes pole koroonahaiged, toimunud kliinilist kollapsi. Valmistumist hullemaks COVIDi kriisiks, kui see tegelikult kujunes, peab ta ka takkajärgi õigeks.

„Kui vaadata, mis toimus Itaalias või Hispaanias, siis kõik see oli võimalik ka meil. Kui oli inimesi, kes kriisi alates arvasid teisiti, siis nende häält ma ei kuulnud,“ ütles Peedu Äripäeva raadio hommikuprogrammis. „Tagantjärgi tark on alati hea olla, aga ma arvan, et kõik need otsused said väga õigesti tehtud.“

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum