• Jaga lugu:

  Kuula otse kell 11: kuumal toolil Markus Villig

  26aastane Markus Villig oli viimases Rikaste TOPis 3. kohal väärtusega 374 miljonit eurot.Foto: Raul Mee

  Esmaspäeval kell 11 algavas otsesaates "Kuum tool" on külas Bolti asutaja ja juht Markus Villig.

  Globaalselt Uberile, Lyftile ja teistele suurtele tegijatele konkurentsi pakkuv Bolt pürgib maailma vallutama kolmes ärinišis: sõidujagamise, toidu kohaletoimetamise ning elektritõukerataste teenustega.
  Kiire laienemise hind on ka kõrge – eelmisel aastal jäädi 85 miljoni euroga kahjumisse. Seetõttu kaasati pärast riigilt "ei"-sõna saamist täiendavat kapitali. Maikuune 100 miljoni eurone raha tõstmine kasvatas ettevõtte väärtuse investorite hinnangul 1,7 miljardi euroni. Lisaks on edukas laienemine toonud mitmesuguseid tiitleid, näiteks pärjati Bolt suvel Euroopa kuumimaks ükssarvikuks ehk vähemalt miljardilise väärtusega idufirmaks.
  Markus Villiguga räägime seetõttu saates Bolti kiirest kasvust, idufirmade väljakutsetest tänasel päeval ning suurettevõtja hinnangust päevapoliitika kuumadele teemadele. Saadet juhib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.
  Kell 11 algavat otsesaadet saab kuulata kas veebist siit või Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.