Rivo Sarapik • 30. detsember 2020 kell 14:00
Saated
Ainult tellijale

Aasta parimad juhtimispärlid

Kui juht ei suuda ennast juhtida, ei suuda ta ka teisi juhtida eesmärke saavutama, jääb kõlama tänavustest "Juhtimislabori" saadetest.  Foto: Valeriy Kachaev, Panthermedia/Scanpix

Seekordsest saatest selgub, miks ennast tundmata ei saa juht edukalt ka teisi juhtida, kuidas teha määramatuses head otsused, miks mõnel juhil tuleks juhina töötamine lõpetada ning kuidas elu täis pingeid ei pea tähendama ebamugavust.

Saates saavad sõna selle aasta kuulajate lemmikud saatesarjast „Juhtimislabor“ ehk politsei eriüksuse K-Komando juht Hannes Perk, Automaailma arendusjuht Ants Kokka, Jardin OÜ juht Kaisa Moora, psühholoogiadoktor, konsultant ja koolitaja Eva-Maria Kangro ja koolitaja Aira Tammemäe.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum