• Jaga lugu:

  Investoritel on võim suurendada äri vastutustundlikkust

  Mandatum Life'i suurkliendihaldur Aime Klooren.Foto: Erakogu

  Vastutustundlike fondide põhimõtetest, nende tootlikkusest ja ühiskonna trendidest seoses investeerimisobjektide valimisega räägib Äripäeva raadio sisuturundussaates finantsteenuseid ja elukindlustust pakkuva ettevõtte Mandatum Life suurkliendihaldur Aime Klooren.

  Kliimamuutuste ohjeldamine on üks kiiremini kasvavatest investeerimistrendidest. Igal investoril on oma valikute kaudu võimalus mõjutada, kuidas ühiskonnas probleeme lahendatakse, ning aidata kaasa keskkonnakahjude vähendamisele. Investeerides vastutustundlikesse ettevõtetesse on võimalik mõjutada ka ülejäänud ettevõtteid oma äri vastutustundlikumaks muutma.
  Mandatum Life'i eesmärk on kasvatada klientide teadlikkust vastutustundliku investeerimise vajalikkusest ja tasuvusest.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Unimed Kliinikud ostis kaks hambakliinikut
Unimed Kliinikud OÜ ostab KW ja Al Mare hambakliinikud.
Unimed Kliinikud OÜ ostab KW ja Al Mare hambakliinikud.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,