20 veebruar 2017

Gasell: Roadwolf – kvaliteedimärk nii Eestis kui ka mujal

2015. aastal sündis otsus hakata tegelema teekattemärgistusega – see mõte on end igati ära tasunud ning on Roadwolfi põhitööks.  

Teekatete markeerimistööde ning liikluskorraldusvahendite müügi ning paigaldusega tegelev Roadwolf OÜ on kaheksa aastaga jõudnud korduvalt Gaselli TOPi ning oli 2015. aastal ka Eesti taristuedendajate edetabeli esimese viie seas. Käibekasvu on toonud teenusevaliku laiendamine, tõsine suhtumine oma töösse, liikluskasvatuse väärtustamine ning avatus innovaatikale.

Väärtustades liikluskasvatust, on toetajana kaasa löödud mitmete koolide ning lasteaedade liiklus- ja mänguväljakute rajamisel.

„Kui me 2009. aastal alustasime, tegelesime tagasihoidlikult liikluskorraldusvahendite müümise ja paigaldamisega. Üheks kõrvaltegevusalaks sai markeerimismaterjalide nagu termoplastikute, värvide, klaaskuulide ja termoplastikust ettevalmistatud märgiste müük,“ meenutab ettevõtte juht Tarmo Sälik. „2015. aastal sündis otsus ettevõtet laiendada ning hakata tegelema ka teekattemärgistusega. See mõte on end igati ära tasunud ning täna on meie põhitööks teede, tänavate, parklate ning erineva kattega mängu- ja spordiväljakute markeerimine.“

Ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele murevaba ja kõrgeima kvaliteediga teenust. Teenuse teostajad on suurte kogemuste ja pika praktikaga markeerijad, kes hoiavad end igapäevaselt kursis uute suundade ning tehnoloogiaga. Markeerimistöid teostatakse teemärgistusvärviga, termo-, külm- ja pritsplastikuga. Lisaks paigaldatakse ettevalmistatud termoplastikust kõikvõimalikke märgiseid, märke, tekste, mänge ja reklaame ning pakutakse ka ajutisi lahendusi näiteks suuremate sündmuste või messide tarbeks.

Avatuna innovatsioonile teostatakse ka 3D-märgistust ning ollakse abiks uudsete joonetüüpide Eestisse toomisel ning nende katsetamisel.   

Avatus innovatsioonile suurendab liiklusohutust

Olles avatud innovatsioonile, on Roadwolf teostanud ka 3D-märgistust ning olnud abiks uudsete joonetüüpide Eestisse toomisel ning nende katsetamisel. Uuendusena pakutakse Eestis struktuurset joonetüüpi, nn malejoon. Selle joonetüübi eesmärk on joonte valguspeegelduvuse tagamine ka vihma ajal, et suurendada liiklusohutust. Valguspeegelduvus tagatakse sellega, et vihma ajal valgub vesi tänu täpikestele joone pealt ära ega tekita klaaskuulide peale veekilet, selle tagajärjel on tagatud joonte peegelduvus autotulede valguses.

Väärtustades liikluskasvatust, on toetajana kaasa löödud mitmete koolide ning lasteaedade liiklus- ja mänguväljakute rajamisel. Kuna igal lasteaial ja koolil on erinevad soovid, erinevad võimalused ja erinev territoorium, siis huvitavad ja erilised liikluslinnakud sünnivad kohapeal koostöös tellijate ja väikeste liiklejatega. Roadwolf on valmis alati parima tulemuse nimel klientidega arutama, lööma kaasa projekteerimises ning aitama nõu ja jõuga.

Roadwolf on Eesti turul tuntud kui kvaliteetse, korrektse ja täpse töö teostajana, mis on antud valdkonnas seonduvalt liiklusohutusega väga tähtis.   

Põhivara on töötajad

„Oma suuremateks tugevusteks peame 20aastast töökogemust antud valdkonnas, samuti uusimat kaasaegset märgistustehnikat ja professionaalseid valdkonna parimaid ning kogenumaid töötajaid. Käesolevaga on ettevõttes 15 töötajat, keda peame ettevõtte põhivaraks ning kohtleme väärikalt,“ ütleb Tarmo Sälik.

Roadwolf on Eesti turul tuntud kui kvaliteetse, korrektse ja täpse töö teostajana, mis on selles valdkonnas liiklusohutuse puhul väga tähtis. „Anname endast parima, et hoida oma positsiooni turul. Samuti pingutame, et viia Roadwolf kui kvaliteedimärk teekattemärgistuses ka välisturule,“ avab ettevõtte juht ambitsioonikaid tulevikuplaane.

Hetkel kuum