8. märts 2018 kell 13:00

Abielusõrmused aastal 2018 – kas tunned viimaseid trende?

Foto: fotolia.com

Abielusõrmuste maailmast ja seal tehtavatest valikutest-võimalustest on juba nii palju räägitud ning kirjutatud, et jääb tundmus, justkui selles vallas polekski enam uudiseid, kuid nii see siiski ei ole.

Henrik Hald, e-Jewels juht  Foto: Marit Kuusk

Sõrmust valides uudista disaine selle teadmisega, et soovi korral saad mustreid ja pinnatöötlusi oma maitse järgi kokku miksida. Sel viisil võid lihtsasti jõuda kombinatsioonini, mille peale keegi teine varem tulnud pole.

Tiia TambergIntervjueerijawww.sydamemaja.eewww.facebook.com/Sydamemaja.ee

Aga tore uudis on see, et nii nagu meid ümbritsev elu on püsivas muutumises, nii toimub see ka sõrmuste maailmas.Suure üle-eestilise pulmamessi peakorraldajana tundsin suurt rõõmu firma e-JEWELS väga võimsast väljapanekust ja soovin täna nende veidi teistmoodi kontseptsiooni tutvustada ka Äripäeva Pulmalehe lugejale.

Firmale panid üheskoos aluse pikalt koos olnud paar Age Antsu ja Henrik Hald.

 

Foto: e-Jewels

Age, see polnudki ju nii ammu, kui abielusõrmuse “valimine” tähendas lihtsalt kuldsõrmuse suuruse valimist, sest muid valikuid polnud. Õnneks on need ajad möödas. Kuidas abielusõrmust ajaga kaasas käies nutikalt valida?

Kõige alus on, et valik tuleks mõlema poolt südamest. Sõrmuse valik peaks toetama sõrmuse kandja stiili, tööd, hobisid ja nii edasi.

Tuleks lasta ka ennast vabaks igasugu ettekirjutustest, mis on olnud kombeks ja kuidas enne on tehtud. Kui naine eelistab briljante või hoopis tagasihoidlikku peenikest mudelit ja mees laiemat, tugevat ja veidi teise töötlusega sõrmust, siis mõlemad valikud on õiged ja alati leiab väikese siduva elemendi mõlema sõrmuse jaoks. Samuti on nutikas valida endale näiteks kahes kullatoonis miksitud sõrmused. Nii on ka hiljem mänguruumi palju rohkem, sest sõrmuseid saab sobitada kergemini erinevate ehete, kellade ja teiste aksessuaaridega.

Noorpaarid küsivad sageli minu, kui pulmakorraldaja käest, missugused sõrmustematerjalid on täna moes ja missugused peavad kauem vastu.Tean, et siinkohal on ikka päris mitmeid valikuid – kuidas neis orienteeruda?

Tõsi, valik on meeletult lai. Iga pakkuja proovib lisada ka midagi uut ja unikaalset ja neid metalle on lugematul hulgal. Meie oleme jäänud kindlaks põhiliselt kuld- ja plaatinasõrmustele. Enamasti toodame abielusõrmuseid kullaprooviga 585, mis on piisavalt tugevad arvestades igapäeva seid töid ja tegemisi. Plaatinasõrmused on ajas aga veel vastupidavamad ja oma puhtuse tõttu on plaatina hüpoallergeenne ja sobib ideaalselt ka väga tundliku nahaga inimestele.

Foto: e-Jewels

Sõrmustel on võimalik kasutada erinevaid mustreid ning on olemas ka erinevaid pinnatöötlusvorme? Palun räägi neist lähemalt.

Mitut sorti pinnatöötlused ja lai valik keerukaid mustreid on sõrmuste maailmas võrdlemisi värske lisandus, sest aastaid loodi mustreid ehetele käsitööna. See oli aga kallis. Ent nii nagu muu tehnika, on aastatega edasi arenenud ka ehtetööstus, mistõttu on mustrid ja muud erisoovid nüüd teostatavad palju taskukohasema hinnaga. Sõrmust valides uudista disaine selle teadmisega, et soovi korral saad mustreid ja pinnatöötlusi oma maitse järgi kokku miksida. Sel viisil võid lihtsasti jõuda kombinatsioonini, mille peale keegi teine varem tulnud pole.

Pulmamessi ajal Tallinna lauluväljakul presenteerisite oma glamuurses boksis sõrmuste komplekti, mille maksumus oli 35 000–45 000 eurot. Äripäeva lugeja soovib kindlasti teada, mis erinevused on tavatellimuse ja eritellimuse hinna kujunemises. Kuidas hinnad lõppfaasis kujunevad?

Teeme klientidele väga palju tellimuspõhiseid töid. See ei tähenda, et erisoov on kohe väga kallis. Kui räägime briljantsõrmustest, siis suuresti määrab hinna teemandi valik. Siin aga saame omapoolselt klienti väga palju aidata. Kuna oleme ise e-Jewelsis ka sertifitseeritud teemandi hindajad, on meil võimalus osta teemante turgudelt, kuhu tavakauplejal või muidu huvilisel ligipääs puudub.

Lõigates ära kõik vahendajad, ostes teemanti õiglase hinnaga ja tootes sõrmuse otse tootja juures, saame pakkuda kliendile väärilise ehte – makstes selle eest õiglast hinda. Kliendi otsustada jääb, mis on talle kivi juures kõige olulisem – kas suurus, puhtus, lihv või värv, pärast seda saame kliendile teha juba vastavad pakkumised.

Kuna oleme e-pood, siis meil puuduvad kallid üüripinnad poodide tarbeks, suur müügipersonaal ja samuti ei maksa klient kinni premium klassi brändi nime.

Nii saamegi pakkuda klientidele väärisehteid õiglase hinnaga.

Kõik me soovime ajaga kaasas käia ja olla ajakohaselt trendikad. Mis on 2018. aasta abielusõrmuste tõusev trend?

Oleme harjunud, et teemandid kuuluvad kihlasõrmuste peale, aga üha enam soovivad naised neid näha ka abielusõrmustel. Sealjuures on üks levinumaid kartusi, miks kividega disain võib jääda valimata, hirm selle ees, et kivid kukuvad välja.

Samuti peljatakse võltsteemantide otsa sattumist. Õnneks annavad ausad kauplejad ostuga kaasa kivide ehtsust tõendava sertifikaadi ning paariaastase garantii, mis lisab vajalikku kindlustunnet.

Kuidas noorpaar võib Teid leida ja kus saab täpsemalt kõike oma silmaga näha ning siis ka lõpptellimuse esitada?

Oleme lihtsalt ja kergesti kättesaadavad kõigile üle kogu Eesti meie e-poe www.e-jewels.ee vahendusel, kust on väga mugav teha ka kohe tellimus. Transport kliendile on tasuta ja kõik meie ehted on ka transpordi ajaks kindlustatud. Nii saab klient mugavalt valida, kas soovib kauni tellimuse kätte saada kulleri või pakiautomaadi vahendusel. Kui klient ei tea oma sõrme suurust, siis selle jaoks saab ta meie e-poe lehelt endale koju tellida tasuta mõõdiku.

Nii jäävad ära oletused ja kõhklused ning klient saab rahuliku südamega tellida õiges suuruses sõrmuse.

Kui soovite kaaslasega meie kollektsiooniga tutvuda hubases atmosfääris, tassikese kohvi või tee kõrval, broneerige tasuta konsultatsioon meie e-Jewelsi showroom’is. Asume Tallinnas Rotermanni kvartalis aadressil Roseni 7. Kokkuleppel võtame teid vastu ka töövälisel ajal või nädalavahetusel. See on aeg teile kahele – saate sõrmuseid oma silmaga näha ja sõrme proovida. Soovi korral nõustab teid kogenud juveliir.

Kutsume 2018. ja 2019. aasta uusi noorpaare meiega kohtuma suurele pulmamessile Tallinna lauluväljakule 17. novembril. Oma silm on ju kuningas ja meie oleme rõõmsalt valmis iga noorpaariga kohtuma ja igale noorpaarile välja valima just sellise sõrmustepaari, mis on just nende endi nägu ja tegu.

Hetkel kuum