21. august 2018 kell 12:34

Jalgpallur Joel Lindpere hakkas golfariks

Foto: Kuvatõmmis videost

Hiljutine profijalgpallur ja tänane jalgpallitreener Joel Lindpere vahetas pärast vigastust jalgpallimängu golfi vastu ja ei kahetse. Sõpradega värskes õhus veedetud aeg on tema sõnul lõbus ja golfimängust saadav hasart on vaat et suuremgi kui jalgpalli oma. Samuti ei ole mingil juhul tegu laiskleva mõnulemisega, sest üks golfiring tähendab 15 000 kõnnitud sammu ja 2000 põletatud kalorit.

"Lapsevanemana öeldes on golf minu perele odavam kui jalgpall," vastab ta küsimusele, kes golfi mängivad ainult rikkad ja ilusad. Kui jalgpalli jaoks tuleb lastele tihti osta uusi 300euroseid jalatseid, siis golfiga kaasnevad kulud on sellega võrreldes minimaalsed, lisab ta. 

Rae Golfi on ta aga oma klubiks valinud, sest see on Tallinnale kõige lähemal asuv golfiväljak, vaid 18 kilomeetri kaugusel ja ainuke Eestis, millel on sauna taga ka suurepärane tiik, kuhu pärast mänguringi sisse hüpata. Lindpere treenib Rae golfiväljakutel Torel Neideri käe all, kes on golfiga tegelenud üle 16 aasta, kuulunud Eesti rahvuskoondisesse ja õppinud golf managementi Suurbritannias.

Tule ja tee veel sellel hooajal endale greencard Torel Neideri juures ning mängi aasta lõpuni tasuta. Golfi saab mängida, kuni lumi maha tuleb, seega mänguaega on tänavu veel mitu kuud. Miks ja kuidas ise golfariks saada, vaata videost ja Rae Golfi veebist: golfx.ee/rae.

Video autor: Mollusk Meedia

Hetkel kuum