You need to enable JavaScript to run this app.
Jäta menüü vahele
Tagasi
Menüü
Otsi
Деловые ведомости
Minu Äripäev
Telli
Kõik artiklid
Investor
Raadio
Arvamus
PRO
Edukas Eesti
TOPid
Gasell
Autod
Videokogu
Uudiskirjad
JUUBEL
PDF
Äripäev testib*
Restoranides napib külalislahkust
Äripäev testib: elu supiköögis
Eesti restoranid vajavad tunnustamist
Saates "Äripäev" testib tuleb seekord juttu restoranide tunnustamisest. Saates on külas gastronoomiakonkursi Silverspoon värske tegevjuht Kristel Pentus ja nõukoja liige Andres Peets ning restoranijuhi White Guide esindaja Baltikumis Aivar Hanson.
Peakoka lauad koguvad restoranides populaarsust
Restoranikriitik Heidi Vihma meenutab eredamaid hetki oktoobris hinnatud restoranidest. Samuti tuleb jutuks, miks on peakokalauad siinsetes restoranides populaarseks muutunud. Saates on külas restorani Kadriorg peakokk Mihkel Võsotski.
Äripäev testib: millega peavad restoranid veel pingutama?
Sellest, miks on olulised ja huvitavad väikekohtade restoranid ja mis on ühe hea restorani oluline omandus, räägivad restoranikriitik Heidi Vihma ja restorani Ruhe omanik Terje Lindau.
Äripäev testib: kuidas töötab kardetud restoranikriitik?
Esimeses "Äripäev testib" saates tutvume Eesti kardetuma ja hinnatuma restoranikriitiku Heidi Vihma igapäevatööga.
Menüü
Uudised
Raadio
Otsing
Minu Äripäev