• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riigivararegistri loomine venib

  Valitsuses 1. augustil vastu võetud riigivararegistri asutamise määruse järgi pidi register tööd alustama järgmise aasta aprillis.
  «Olukorras, kus paljud riigivara valitsejad ei tea, mis vara nende käsutuses on, tekib probleeme tõepärase info saamisega,» rääkis rahandusministeeriumi riigivaratalituse juhataja Indrek Prank. «Hooneregistrisse ei ole väga paljud hooned üldse kantud ning paljudel rajatistel puudub igasugune tehniline dokumentatsioon, selle tegemine on aga väga kallis,» lausus Prank.
  Selline olukord on Prangi sõnul eriti levinud kaitse- ja siseministeeriumis, kus puuduvad ehitiste kohta dokumendid ning ei teata täpselt ka hoonete suurust ja muid näitajaid, sealhulgas hoonete maksumust.
  Valitsuse määruse järgi kantakse riigivararegistrisse kõik riigile kuuluv kinnis- ja vallasvara, mille soetamisväärtus on üle 50 000 krooni. Riigivararegistri põhieesmärk on saada ülevaade varast, mis riigile kuulub.
  Juhul, kui tulevikus hakatakse seda vara müüma, siis register registreerib need tehingud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.