18. jaanuar 1996 kell 22:00

Fiat Palio võtab napsu

Palio läheb tootmisse viies erinevas keretüübis. Aprillis tootmisse minev kolmeukseline versioon on uue tooteperekonna esimene mudel.

Palio on praktiliselt sama suur kui aasta auto 1995 Fiat Punto. Lõuna--Ameerika turule mõeldud modifikatsioon -- Palio 1,5 -- kasutab kütusena bensiini ja alkoholi segu, Palio 1,6 Mpl 16V eelistab bensiini.

Autot hakatakse tootma Brasiilias kahe erineva mootoriga -- 1,5 ja 1,6 Multipoint 16V. Hiljem lisanduvad viieukselised mudelid, universaal, pikap ja väikeveok.

Fiat Auto enda tehaste kõrval hakatakse Paliot litsentsi alusel tootma ka Brasiilias, Argentiinas, Poolas, Venezuelas, Marokos ja Lõuna-Aafrikas. Itaallased tegutsevad selle nimel, et laiendada tootmist ka mujale, eelkõige Hiinasse. ÄP

Hetkel kuum