31. jaanuar 1996 kell 22:00

Kadaka teel on kerkimas väike tootmis- ja büroohoone

Janno Kella sõnul on investeeringute hulka arvestatud peale ehituse eelarve ka seadmete ja sisustuse maksumus. Investeeringute üldsummast 60 protsenti moodustab Forekspangast saadud pikaajaline laen ja ülejäänu firmade omavahendid. Kell ei soovinud nimetada pangaintressi, kuid lisas, et see on neile soodus.

Kahekorruselise büroo- ja tootmishoone ehitust alustati möödunud aasta detsembris.

ASi Veeseadmed tegevdirektori Janek Ottise sõnul ehitavad firmad hoone endale. Esialgu nad seda välja rentida ei plaani, sest hoonest piisab vaid firmade oma tarbeks, ütles Ottis. Hoonekompleksi kogupinnast 680 ruutmeetrit on ASi ESCO ehitatav viilhall ja ülejäänud osa moodustab kahekorruseline büroohoone.

Kella sõnul on firmal kavas laiendada oma tööde mahtu ja nomenklatuuri, sest konkurents Eesti turul on selles valdkonnas suur.

AS Water SER tegeleb vee- ja kanalisatsioonivõrkude ehituse ja avariiremonditöödega. Firma möödunud aasta käive oli viis mln krooni.

Kaks aastat tegutsenud aktsiaselts Veeseadmed toodab ja müüb tuletõrjehüdrante, plastikkaevusid ja toruarmatuure. ASi Veeseadmed eelmise aasta auditeerimata netokäive oli rohkem kui kaheksa miljonit krooni.

Hetkel kuum