1. veebruar 1996 kell 22:00

AS Polare vassib

Tõenäoliselt on mitmed firmad saanud viimastel nädalatel kirja või faksi ASilt Polare, milles tutvustatakse tänavu märtsis ilmuva pidavat ärikataloogi «Products & Investment Projects of Estonia» osalemise hinnakirja. AS Polare väidab , et nimetatud kataloog levib suurematel rahvusvahelistel näitustel, messidel ja kontaktüritustel «koostöös Eesti Vabariigi majandusministeeriumi, välisministeeriumi, kaubandus-tööstuskoja ning välisriikide kaubandusesindustega».

Eesti kaubandus-tööstuskoja peadirektorina pean vajalikuks teatada, et meil pole ASiga Polare sõlmitud mingisugust koostöölepingut nimetatud ärikataloogi levitamiseks. Mulle teadaolevalt pole ASil Polare taolist lepingut või kokkulepet ka majandusministeeriumiga.

Mitmed varasemad kurvad kogemused libakataloogide esindajatega peaksid firmajuhte panema kriitiliselt kaaluma taoliste pakkumiste tõsiseltvõetavust. Toomas Tamsar

Hetkel kuum