27. veebruar 1996 kell 22:00

Laoseis arvutis peegeldab tegelikkust

BHT-5000 (Bar Code Handy Terminal) on uusim mudel Nippondenso kantavate vöötkoodilugejate BHT-seeriast.Kantavas vöötkoodilugejas on tihendatud vöötkoodilugeja ja arvuti omadused. Ta võimaldab sisestada andmeid nii vöötkoodist kui seadme klaviatuurilt ning neid töödelda. Selliste seadmete eelis on nende autonoomsus -- kasutaja võib omada peos tervet firma laoandmebaasi.

Nippondenso uusimat mudelit BHT-5000 on oluliselt täiendatud võrreldes varasematega. Ta on kompaktsem ja kergem (280 g), loeb CCD tehnoloogia kohta väga laiu koode (kuni 280 mm), omab parandatud koodilugeja tundlikkust (0,125 mm), suurt displeid (8 rida), suurendatud andmevahetuskiirust (maksimaalselt 38 400 bps), suurendatud koodilugemise kaugust (0--200 mm).

Seadmesse saab korraga laadida kuni 40 kasutajaprogrammi ja neid võib kasutada vastavalt vajadusele. See teeb koodilugejast seadme, mida saab kasutada erinevates rakendustes -- kauba inventuur, põhivahendite inventuur, kauba liikumise jälgimine laos, kliendi teenindamine müügiprotsessis.

BHT-5000 võib võtta kasutusse kohe soetamisel, käivitades standardvarustusse kuuluva programmi EasyPack, mis rahuldab laooperatsioonide ja inventuuri vajadused. Kui EasyPack jääb kitsaks, saab teha sobiva programmi, kasutades spetsiaalset programmeerimiskeelt BHT-Basic 3.0.

BHT-5000 saab valida mälumahuga kuni 2 MB. Näiteks lugedes kaubanduses EAN13 koodi ja lisades koguse, mahub seadmesse umbes 100 000 rida. See peaks rahuldama ka kõige nõudlikuma tarbija vajaduse.

Seadmel on lugemise omadus, mida tavaliselt vöötkoodilugejatel pole -- double-touch reading. Väga laiu FAN/UPC koode on võimaik lugeda osade kaupa ja seade liidab nad sisemiselt üheks tervikuks.

BHT-5000 disainis on suurt rõhku pööratud kasutajamugavusele. Temaga võib tööd teha tundide kaupa, ilma et käsi väsiks.

Suurte andmemassiivide lugemine arvutist vöötkoodilugejasse ja vastupidi toimub kiiresti, kuna on tõstetud andmevahetuskiirust 38 400 bps-ni. Koodilugeja on orienteeritud laiale kasutajate ringile. Ta loeb üheksat koodistandardit: EAN13/8, UPCA/E,UPC/EAN koos laienduskoodiga, ITF (Interleavad 2 of 5), STF (Standard 5 of 5), CODABAR, Code 39, Code 93 ja Code 128.

BHT-5000 omab RS-232C interfeisi ja teda saab ühendada kas arvuti, printeri või modemiga.

Hetkel kuum