11. märts 1996 kell 22:00

Vaidlus Laidoneri villa üle on taas jõudnud linnakohtusse

Vaidlus Laidoneri villa üle sai alguse 1993. aasta lõpul, kui Estam oli ühepoolselt tühistanud rendilepingu Multiformiga, kes oli kulutanud enam kui 3 miljonit krooni hotelli Noobel rajamiseks.

Linnakohus on kõnealust vaidlust korra juba alustanud, mõistes ASilt Estam ASi Multiform kasuks välja 3,16 miljonit krooni. Pärast ligi 100 000kroonise riigilõivu tasumist jätkas Estam vaidlust ringkonnakohtus, kus läinud aasta sügisel leiti, et pankrotihalduri koostatud dokumendid ei olnud piisavalt tõestatud. Asi saadeti tagasi linnakohtusse, kus see alles nüüd arutusele tuleb.

ASi Multiform esindav vandeadvokaat Aivar Pilv sõnas, et Laidoneri villa, kus praegu tegutseb Grand Club, on ka praegu Estami omanduses. Lisaks kuulub Pilve väitel ASile Estam endine Tööjõureservide ujula.

Hetkel kuum