31. märts 1996 kell 22:00

Leedus saab musta raha pesta

Eestis on hea ja turvaline elada. Venemaal tapetakse pankureid, Lätis ajavad majandusasju suured organiseeritud illegaalsed grupeeringud. Ent ka nemad on poisikesed Leedu riigi kõrval.

Möödunudreedeses BNSi uudises teatab Leedu peaminister Mingaugas Stankevicius, et lähiajal kuulutab riik välja amnestia illegaalselt kogutud kapitalile. Seega, elagu relvakaupmehed, narkoärikad, pangaröövlid ning taskuvargad. Leedu peaminister ootab illegaalset raha eelarve lisaks 10--15%, pankadesse raha laekumisel selle deklareerimist ei nõuta. Kinnitamata andmetel ulatub summa umbes 2 miljardi dollarini. Amnesteerimise eesmärk on peaministri sõnul elavdada majandust.

Siin on peidus Eestis illegaalselt hangitud musta raha pesuvõimalus. Eesti illegaalid, pange pesemata raha valmis, Baltimaadest lõunapoolseima majandus vajab teie raha, Leedu nimeline pesumaja ootab kliente!

Hetkel kuum