12. mai 1996 kell 22:00

Tulika Takso investeerib kvaliteeti

ASi Tulika Takso juhatuse esimees Mati Saar ütles, et bensiinijaama rekonstrueerimine läheb maksma 2,5 mln krooni ning pesula ehitamine maksab neli miljonit krooni. Tema sõnul finantseeritakse vajaminevast 6,5 miljonist omavahenditest üks miljon krooni. «Ülejäänud ehitustöid finantseerime pikaajalise laenu abil,» kinnitas Saar.

Mati Saare sõnul alustab AS Sanco ehitustöid 20. mail.

Tema väitel jääb bensiinijaam pärast rekonstrueerimistööde lõppu samasse kohta, kus praegugi.

Saar ütles, et rekonstrueerimistööde käigus ehitatakse bensiinijaamale peale varikatus ning uuemate vastu vahetatakse välja mahutid ja tankurid. Tema sõnul loodetakse rekonstrueerimistöödega valmis saada juuli lõpuks.

Mati Saare sõnul rajatakse pesula Tulika tänava äärde, tehnilise ülevaatuse posti kõrvale. Ta ütles, et rajatavast pesulast tuleb üks Eesti kiirema läbilaskevõimega autode pesemise koht.

«Me kavatseme pesulas kõrvuti tööle panna kaks masinpesu, millele lisandub kolmandana lõpuks veel ka käsipesu,» lisas ta.

Tema sõnul loodavad nad pesulas efektiivse teeninduse saavutada uue tehnika paigaldamisega, mis ei jää kindlasti alla hetkel bensiinijaamades kasutusel olevale. Saare väitel peaks pesula valmis saama käesoleva aasta augusti lõpuks.

Saare sõnul loodetakse, et bensiinijaama ja pesulat hakkavad peale taksode aktiivselt kasutama ka teised kliendid. «Me loodame, et suudame edukalt konkureerida Endla tänava nurgale rajatava Statoili bensiinijaamaga,» lisas ta. Tema sõnul püütakse edaspidigi teenuste osutamisel pearõhk panna madalama hinna säilitamisele. Pärast ehitustööde lõppu on Saare sõnul hea see, et lisaks madalamale hinnale suudetakse oma klientidele tulevikus pakkuda ka paremat kvaliteeti. Saare sõnul tingis uue pesula rajamise vajaduse vana pesula amortiseerumine.

Mati Saare sõnul alustab Tulika Takso eeloleval kolmapäeval tegutsemist ka Tartus.

Tartus hakkab tegutsema nende tütarfirma OÜ Tulika Tartu, kes pakub oma teenuseid kümne Opel Vectra autoga.

Hetkel kuum