15. mai 1996 kell 22:00

Koopiatahvlilt materjal kogu auditooriumile

Jaapani firma Plus on toonud turule elektroonilise koopiatahvli, mis kujutab endast tavalise valge tahvli ja printeri kooslust. Koopiatahvel valmistab lihtsa nupulevajutusega perfektse koopia tahvlile kirjutatust. Selline unikaalne süsteem on väga kasulik nõupidamistel, vabastades osavõtjad vajadusest teha märkmeid.

Elektrooniline koopiatahvel aitab auditooriumil keskenduda rohkem teemale. Samas saadakse korralikud märkmed nõupidamisest. Terve tahvli koopia mahub ühele A4 lehele. Võimalik on teha koopia ka ühest tahvli poolest või vaid vajalikuks osutuvast alast. Tahvli pind on kaetud ruudustikuga 50x50 mm, mis võimaldab teha esitlusel täpseid jooniseid. Kui seade on unustatud välja lülitamata, siis ühe tunni möödudes lülitub koopiatahvel välja automaatselt.

Hetkel kuum