• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn ja Pärnu arendavad turismialast koostööd

  Eile kirjutasid Tallinna ja Pärnu linnapea Rocca-al-Mare vabaõhumuuseumis alla kahe omavalitsuse vahelisele turismikoostöö lepingule, teatas Tallinna turismiinfo juhataja Liisa Pakosta.
  Tallinn ja Pärnu soovivad arendada koostööd Eesti rek-laamimisel välisriikides ning siseturismi arendamisel. «Tallinn on Eestis võtmepositsioonil, olles peamine sissesõiduvärav ning Tallinna pingutustest sõltub oluliselt turistide arv mujal Eestis, sh ka Pärnu,» rääkis Pakosta. Ta lisas, et kaks linna soovivad üheskoos olla võrdväärne partner rahvusvahelistes organisatsioonides, eelkõige on kõne all Balti linnade liidu turismikeskuse toomine Tallinna. Eestipoolne esindaja Balti linnade liidus on Pärnu.
  Pakosta sõnul on Pärnu ja Tallinna vaheline leping Eestis esimene sellesarnane kahe omavalitsuse turismikoostööleping. Selle sõlmimine tuleneb vajadusest tähtsustada turismi kui areneva Eesti tähtsat majandusharu ning tähtsamate piirilinnade rolli selles, märkis Pakosta. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nordecon ehitab kaitseväele 10 miljoni eest laod
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.