• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Saku õlletehas mängib mainega

    Saku õlletehas mängib mainega Saku õlletehase nõukogu otsus selle kohta, et Eesti juhtiva õllevabriku aktsiaid ei hakata esialgu Tallinna väärtpaberibörsil noteerima, peaks tegema ettevaatlikuks igaühe, kel Saku õlletehase aktsiatega tegemist. Firma noteerimine börsil on kahtlemata garantiiks tema aktsiate omanikele ja nendega kauplejatele. Siinkohal ei saa jätta kahe silma vahele Saku õlletehase juhatuse esimehe Cardo Remmeli kinnitust, et tehase eelmise aasta majandustulemused vastasid peaaegu ootustele. Sellest väitest õhkub pessimismi, hoolimata tehase mullusest ligi 30 miljoni krooni suurusest kasumist. Remmeli sõnul jälgib õlletehas börsi arengut sügiseni ja otsustab siis, mis saab edasi. Äripäevale jääb mulje, et börsile minekust keeldumisega soovib tehas oma seni varjus hoitud majandustulemusi edasi varjata. Seni ühte soositumat aktsiat omanud tehase arengus on börsist loobumine ootamatu pööre.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.