21. juuli 1996 kell 22:00

Hansapanga aktsiad suurima käibega

Tallinna börsi möödunud nädala käive oli 32,7 miljonit krooni. Kauplemine elavnes reedel, 19. juulil, mil päevakäibeks märgiti 9,7 mln krooni, sellele aitasid kaasa ettevõtete poolaaastatulemuste avalikustamine ja mitmed pikaajalised suurinvestorid, kes paigutasid raha aktsiatesse.

Nädala suurima, ligi kümne miljoni kroonise käibega olid Hansapanga aktsia, mille keskmine hind kerkis nädalaga 1,09 krooni 85,6 kroonile. Forekspanga aktsia keskmine hind langes nädalaga 1,3 krooni võrra 75,67 kroonini, käive oli 8,2 mln krooni. Hoiupanga aktsia kogukäive oli 7,9 mln krooni, keskmine hind kerkis pool krooni 33,01 kroonini. Ühispanga aktsia keskmine hind langes nädalaga 23 sendi võrra 24,43 kroonini, aktsiate käive oli 3,5 mln krooni.

EVK andmeil kaubeldi möödunud nädalal börsivälistest väärtpaberitest elavamalt Norma, kaubamaja, farmaatsiatehase ja Saku aktsiatega.

Hetkel kuum