• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Panga kontserni kasum oli 19,7 mln krooni

  Kontserni intressitulud moodustasid 66,061 miljonit krooni, kasvades möödunud aasta esimese poolega võrreldes 55,1 protsenti. Intressikulud moodustasid 22,605 miljonit ning puhas intressikasum 43,456 miljonit krooni.
  Kontsern sai esimesel poolaastal teenustasu tulu 17,814 miljonit ning maksis teenustasude eest 3,531 miljonit krooni. Netokasum finantsinvesteeringutest moodustas 35,712 miljonit krooni.
  Kokku moodustasid Tallinna Panga kontserni tulud 97,558 miljonit krooni, mis on 57,2 protsenti rohkem möödunud aasta esimese poolega võrreldes.
  Kontserni tegevuskulud moodustasid esimesel poolaastal 70,558 miljonit krooni, millest personalikulud olid 34,324 miljonit krooni.
  Kontserni tegevuskasum enne laenuprovisjone oli 27 miljonit krooni.
  Tallinna Panga esimese poolaasta intressitulud moodustasid 65,829 miljonit ning intressikulud 21,487 miljonit krooni. Puhas intressikasum oli 44,342 miljonit krooni.
  Panga netokasum finantsinvesteeringutest moodustas 35,711 miljonit ning tulud kokku olid 95,041 miljonit krooni.
  Tallinna Panga tegevuskulud moodustasid 68,238 miljonit, sellest personalikulud 33,731 miljonit krooni. Panga tegevuskasum oli enne laenuprovisjone 26,803 miljonit krooni. Tallinna Panga tegevuskasum oli esimesel poolaastal 19,560 miljonit krooni.
  Tallinna Panga usaldusnormatiivid olid 30. juuni seisuga järgmised: kapitali adekvaatsus 11,17, likviidsus 39,93, riskikontsentratsioon 287,25 protsenti. Pank on bilansimahult neljas Eesti kommertspank. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.