• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toll avastas Iklas salaviina

  Et viinakogus oli tollijärelevalve osakonna juhataja kohusetäitja Reinut Kallaste sõnul adresseeritud olematule eraisikule, on süüdlase selgitamine problemaatiline.
  Kallaste sõnul on tolliametis algatatud juhtumi kohta kriminaalasi, kuid esialgu pole kellelegi süüdistust esitada.
  Koormat vedanud transpordifirmale Kallaste sõnul seda ilmselt ei esitata.
  «Kui uskuda kõike, mis ülekuulamistel on teada saadud, sattus see firma salaviina vedama juhuslikult,» põhjendas Kallaste. Transpordifirma meelitati tema sõnul salaviina vedama vale abil ja autojuhil ei lubatud laadimise juures viibida.
  «Saatelehele oli märgitud ehitusmaterjal, koormale pandi plomm peale ja autojuht seda ju lõhkuma ei hakanud,» täpsustas Reinut Kallaste.
  Sel aastal tollijärelevalveüksuste poolt piiril kinni peetud salaviinakogus ulatub 200 000 liitrini. Eelmisel aastal konfiskeeris toll ligi 600 000 liitrit piiritusetooteid.
  EMORi andmetel tarbitakse Eestis praegu salaviina Rossia, Magic Cristal, Nikolskaja jne sama palju, kui Eestis legaalselt toodetud viina.
  Mõned kuud tagasi avastas toll teise suure meritsi toodud salaviinakoguse. Kokku 50 000 liitrit salaviina Rossia Vodka oli peidetud kolme konteinerisse.
  Tallinna tolliinspektuurist saadud info kohaselt jääb see juhtum n-ö pimedaks ja salaviinakogus kui omanikuta kaup kantakse riigi tuludesse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO Rendi juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.