• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome mark tugevneb

  Mis puudutab dollari kurssi krooni suhtes, siis uut on siin vähe: dollar on küll veidi tõusnud, ent püsib väljakujunenud piirides. Eile oli kurss praktiliselt horisontaalne 11,86 krooni tasemel.
  Soome mark liikus eile terve päeva tugevnemise suunas, alustades hommikul 2,658 kroonilt ja lõpetades õhtul 2,669 krooni juures. Saksa marga suhtes tugevnes FIM taas allapoole taset 3 FIM/DEM. Diilerite arvates tugevdasid FIMi eile alanud läbirääkimised riigieelarve üle. Eile leidis aset ka Rootsi krooni tugevnemine 1,784 kroonilt 1,788 kroonile. Helsingi ja Stockholmi börsid arenesid eile ise suundades. HEX-indeks langes 0,76%, 2071 punktini, ent Stockholmi börsi üldindeks tõusis 0,13%, 1953 punktini. Ühispanga aktsia hind Helsingis ei muutunud -- 9,20 marka (24,55 kr) --, kokku kaubeldi 2000 aktsiaga.
  Üle hulga aja jäi rubla kurss Moskva oksjonil muutumatuks: 5283 RUR/USD. Tänane ametlik kurss on 5280 RUR/USD. Kulla fiksing Londonist tuli eile veidi madalamal tasemel: 386,70 USD/oz.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.