19. august 1996 kell 22:00

Rätsepmeistrid lähevad Frankfurdi messile

Põhiline on leida seal tugipunkte ja natuke see Skandinaavia keskne tootmine hajutada, ütles liidu juhatuse esimees Andres Soosaar.

«Eks ta niisugune kompimise ja näitamise koht ole, sest meid lihtsalt ei tunta seal,» lisas TÜ Avers juhatuse aseesimees Soosaar.

Eesti rõivatootjad osalevad Frankfurdi kangamessi raames toimuval allhankemessil, sest praegu vaevalt keegi peale Baltika seal omatoodanguga kanda kinnitada suudab, teatas Soosaar. Messil osalevad tuntumatest ettevõtetest spordirõivaste tootjad Avers ja AS Ilves-Extra, trikotaazhtooteid valmistavad AS Pärnu Marat ja AS Trixtal, nahktooteid valmistav AS Lindante ja pesutootja AS Linette.

Messil osalemine läheb rõivatootjatele maksma üle 300 tuhande krooni, millest pool loodetakse tagasi saada riikliku ekspordiabi programmist, lausus rõivatootjate liidu tegevdirektor Katrin Klein-Näppi.

Frankfurti kangamess toimub 22.--24. septembrini.

Hetkel kuum