• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lühiuudised välismaalt

  Erinevalt Eesti Statoilist ei hakka Statoil Latvija praegu kütuse hinda tõstma. Statoil Latvija direktor Soren Belka ütles, et firma tõstab bensiini jaehinda, kui see hakkab maailmaturul jätkuvalt tõusma. BNS
  President Bill Clinton kirjutas alla seadusele, mis tõstab esimest korda viimase viie aasta jooksul riigi miinimumpalka -- see tõuseb 90 USA senti (11 Eesti krooni) tunni kohta. Seadus, millega miinimumpalk tõuseb 5,15 dollarini tunni eest (61 Eesti krooni), oli president Clintoni poliitiline võit. REUTER-BNS
  Helsingi toll avastas Soome ajaloo suurima salakaubasigarettide saadetise. Lätist saabunud veokist leiti üle 5,5 miljoni sigareti. Sõidukit juhtinud poolakat kahtlustavad võimud ulatuslikus maksupettuses. Kohalik toll arvab, et tegemist on organiseeritud kuritegevusega. STT-BNS
  Sel aastal on Tshetsheenia saanud Vene riigieelarvest lubatud 16 triljonist rublast vaid 500 miljardit rubla, teatas Tshetsheenia Moskva-meelse nukuvalitsuse juht Doku Zavgajev. ITAR-TASS-ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Aasia turgudel lõppes viis päeva kestnud langus
Pärast viis päeva kestnud langust on Aasia turud täna tõusnud, sest Hiina lõdvendas rahapoliitikat, vahendab Reuters.
Pärast viis päeva kestnud langust on Aasia turud täna tõusnud, sest Hiina lõdvendas rahapoliitikat, vahendab Reuters.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks tõusis aastaga ligi veerandi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis 2021. aasta detsembris 2020. aasta sama kuuga võrreldes 24,7 protsenti, teatas statistikaamet.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis 2021. aasta detsembris 2020. aasta sama kuuga võrreldes 24,7 protsenti, teatas statistikaamet.
Eesti Post sai vaba voli postkontorite sulgemiseks
Edaspidi puuduvad riigil igasugused ootused Eesti Postile selles osas, kus peaks Eestis olema postkontoreid, kui ligipääs pakiautomaatidele või liikuvatele postkontoritele on tagatud.
Edaspidi puuduvad riigil igasugused ootused Eesti Postile selles osas, kus peaks Eestis olema postkontoreid, kui ligipääs pakiautomaatidele või liikuvatele postkontoritele on tagatud.