20. august 1996 kell 22:00

Lühiuudised välismaalt

Erinevalt Eesti Statoilist ei hakka Statoil Latvija praegu kütuse hinda tõstma. Statoil Latvija direktor Soren Belka ütles, et firma tõstab bensiini jaehinda, kui see hakkab maailmaturul jätkuvalt tõusma. BNS

President Bill Clinton kirjutas alla seadusele, mis tõstab esimest korda viimase viie aasta jooksul riigi miinimumpalka -- see tõuseb 90 USA senti (11 Eesti krooni) tunni kohta. Seadus, millega miinimumpalk tõuseb 5,15 dollarini tunni eest (61 Eesti krooni), oli president Clintoni poliitiline võit. REUTER-BNS

Helsingi toll avastas Soome ajaloo suurima salakaubasigarettide saadetise. Lätist saabunud veokist leiti üle 5,5 miljoni sigareti. Sõidukit juhtinud poolakat kahtlustavad võimud ulatuslikus maksupettuses. Kohalik toll arvab, et tegemist on organiseeritud kuritegevusega. STT-BNS

Sel aastal on Tshetsheenia saanud Vene riigieelarvest lubatud 16 triljonist rublast vaid 500 miljardit rubla, teatas Tshetsheenia Moskva-meelse nukuvalitsuse juht Doku Zavgajev. ITAR-TASS-ETA

Hetkel kuum