16. september 1996 kell 22:00

Alla saja frangine öömaja pole Pariisis turvaline

Ärireisijale sobivad nelja- või viietärnihotellid. Puhkaja valib mugavustega noortemaja või tagasihoidliku hotelli. Hinnalt ja kvaliteedilt võivad noortehotellid osutuda sageli paremaks.

Hotellikohad on targem broneerida, kuna reisibüroodel on soodushinnad. Broneerimine eeldab rahvusvahelist krediitkaarti. Näiteks ühene tuba hotellis George V maksab Estraveli soodustariifi alusel 1800 franki, kahene 1900 franki. Royalis on soodustus 260--560 franki, Opera Cadetis 150--170 franki. Vältida tasuks ca 50frangiseid öömaju, mille turvalisuse aste ja puhtuse tase paneb ehmatama. Usaldusväärse koha hind Pariisis algab ca 100 frangist.

Messile sõitjale teadmiseks, et messi ajal on majutus kuni kolm korda kallim.

Hetkel kuum