• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuidas leiate firmasse remonditööde tegija?

  Väga suuri töid pole meil eriti olnud. Suuremate tööde puhul laseme paaril-kolmel usaldusväärsel firmal pakkumised teha, mille hulgast valime sobivaima.
  Teada on, kes turul on ja kes kellele tööd on teinud. Firmade leidmisel võib kasutada ka telefoniraamatu abi.
  Ajalehereklaami pole kasutanud. Arvan, et ehitusfirma puhul ei ole ajalehereklaam see, mille järgi valida. Problemaatiline on pisiremonditööde tegija leidmine. Kui tööd jätkub paariks päevaks, siis keegi eriti teha ei taha.
  Meie klientide hulgas on päris palju ehitusfirmasid, keda oleme büroo ehitamisel ja remontimisel kasutanud. Ehitaja leiab näiteks Äripäeva reklaamilehekülgedelt. Orienteeruda saab linnas ehitatavatel objektidel väljapandud siltide järgi. Meie oleme teinud ka pakkumisi vähemalt kahele heale firmale. Oleme rahul olnud EKE Merko, Irest Ehituse ja Tallinna Restauraatoriga. Samas tundub, et väiksemate remonditööde puhul on tegijat raskem leida. On palju suuri ehitajaid, kes tahavad suurt pinda betoneerida või värvida.
  Meil lõppes remont kevadel. Arvestades, et tegemist on väikefirmaga ja kui pole vaja teha just kapitaalset remonti seinte ümbertõstmisega, on sanitaarremondiks kõige parem palgata ainult üks mees. Soovides läbi ajada väiksemate kuludega, kasutavad seda võimalust väga paljud. Ehitusfirma ja üksikremontija hinnavahe on kolme- kuni neljakordne. Üksikremontijat on hea leida tutvuse kaudu, see tähendab, et ta on kuskil juba teinud. Asume vanalinnas, kus on palju värskelt remonditud kontoreid ja soovitajaid palju.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.