17. september 1996 kell 22:00

Kuidas leiate firmasse remonditööde tegija?

Väga suuri töid pole meil eriti olnud. Suuremate tööde puhul laseme paaril-kolmel usaldusväärsel firmal pakkumised teha, mille hulgast valime sobivaima.

Teada on, kes turul on ja kes kellele tööd on teinud. Firmade leidmisel võib kasutada ka telefoniraamatu abi.

Ajalehereklaami pole kasutanud. Arvan, et ehitusfirma puhul ei ole ajalehereklaam see, mille järgi valida. Problemaatiline on pisiremonditööde tegija leidmine. Kui tööd jätkub paariks päevaks, siis keegi eriti teha ei taha.

Meie klientide hulgas on päris palju ehitusfirmasid, keda oleme büroo ehitamisel ja remontimisel kasutanud. Ehitaja leiab näiteks Äripäeva reklaamilehekülgedelt. Orienteeruda saab linnas ehitatavatel objektidel väljapandud siltide järgi. Meie oleme teinud ka pakkumisi vähemalt kahele heale firmale. Oleme rahul olnud EKE Merko, Irest Ehituse ja Tallinna Restauraatoriga. Samas tundub, et väiksemate remonditööde puhul on tegijat raskem leida. On palju suuri ehitajaid, kes tahavad suurt pinda betoneerida või värvida.

Meil lõppes remont kevadel. Arvestades, et tegemist on väikefirmaga ja kui pole vaja teha just kapitaalset remonti seinte ümbertõstmisega, on sanitaarremondiks kõige parem palgata ainult üks mees. Soovides läbi ajada väiksemate kuludega, kasutavad seda võimalust väga paljud. Ehitusfirma ja üksikremontija hinnavahe on kolme- kuni neljakordne. Üksikremontijat on hea leida tutvuse kaudu, see tähendab, et ta on kuskil juba teinud. Asume vanalinnas, kus on palju värskelt remonditud kontoreid ja soovitajaid palju.

Hetkel kuum