• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AS EK tõstab bensiini hinda

  Tänasest tõstab AS EK oma Tallinna tanklates bensiini hinda 15 senti liitri kohta. Ligi nädal aega jättis EK hinna konkurentidele vastupidiselt tõstmata, kuna ettevõtte aastapäevaga seoses oli klientidele lubatud teha hinnasoodustus.
  Hinda oli vaja muuta, sest bensiini ostuhind meie jaoks kukkunud ei ole, väitis EK turundusdirektor Mati Ruul eile pärastlõunal. Tema sõnul puudutab hinnatõus 35 tanklaketi teenindusjaamast kümmet.
  «Aga meil on ka Tallinnas konteinertanklaid, kus hind nii kõrgele ei tõuse,» lausus Ruul.
  Majanduslikult tulnuks bensiini hinda tõsta juba eelmisel nädalal, ütles EK finantsdirektor Ardo Ojasalu. Käesoleva aasta kaheksa kuuga oli EK realiseerimise netokäive 341,4 miljonit krooni ja kahjum 7,4 miljonit krooni.
  Nädalavahetusel tõstsid bensiini hinda ka teised suuremad tanklaketid Neste, Statoil, Alexela ja Autokütus. Hinnatõusu põhjendus on bensiini kallinemine maailmaturul. Viimati tõusid bensiini hinnad suuremais tanklakettides augustis. Ka siis põhjendati hinnatõusu bensiini kallinemisega maailmaturul. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Investori kogemus: kriisiks valmistumisel võib kaotada palju rohkem
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Suure plaaniga VKG juht ei näe miljarditehases riiklikku tähtsust
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.