• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vannitube saab ehitada ka prahivabalt

  Atraktiivsete sanitaarruumide projekteerimisel, kui tahetakse saavutada ka mitmekesisust, täpsus ning majanduslikku efekti, on soovitav kasutada seinaesiseid installatsioone. Nende kasutamisel jäävad vannitoa ehitusel minevikunähtusteks seinte toestamine, ehituspraht ja müra. Enam ei sega staatikaprobleemid ning individuaalseid planeerimislahendusi on piiramatult. Samuti on täpsemalt kalkuleeritavad ehituse eelarved, mis lihtsustab objektidele tehtavaid pakkumisi ning vähendab tellija ja projekteerija riski.
  Geberit Sanbloci WC, pesukausi, bidee, pissuaari, vanni ja dushi seinaesised montaazhikomplektid on kaetud polüester-vahtbetooniga ning on täielikult ühendusvalmis. Kõik on täpselt eelmonteeritud ning isoleeritud.
  Montaazhikomplektid on lihtsalt seinale kinnitatavad, ühendatakse torustikega ning müüritakse sisse või kaetakse plaatidega.
  Pärast seda kaetakse pind keraamiliste plaatidega. Soojustamisele ja müraisolatsioonile pole vaja aega kulutada.
  Montaazhikomplekti on võimalik lisavarustuse abil täiendada nii, et see sobiks vannitoa või WC seinamaterjaliga.
  Geberit Sanbloc sobib nii uutesse, renoveeritavatesse kui ka ümberehitatavatesse hoonetesse. Samuti on Geberit Sanbloci montaazhikomplektid kombinatsioonis metallvaheseintega eelistatavad ühiskondlikes sanitaarruumides, kuna nende abil on mitmeid seadmeid lihtne planeerida ning paigaldada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.