22. oktoober 1996 kell 22:00

Vannitube saab ehitada ka prahivabalt

Atraktiivsete sanitaarruumide projekteerimisel, kui tahetakse saavutada ka mitmekesisust, täpsus ning majanduslikku efekti, on soovitav kasutada seinaesiseid installatsioone. Nende kasutamisel jäävad vannitoa ehitusel minevikunähtusteks seinte toestamine, ehituspraht ja müra. Enam ei sega staatikaprobleemid ning individuaalseid planeerimislahendusi on piiramatult. Samuti on täpsemalt kalkuleeritavad ehituse eelarved, mis lihtsustab objektidele tehtavaid pakkumisi ning vähendab tellija ja projekteerija riski.

Geberit Sanbloci WC, pesukausi, bidee, pissuaari, vanni ja dushi seinaesised montaazhikomplektid on kaetud polüester-vahtbetooniga ning on täielikult ühendusvalmis. Kõik on täpselt eelmonteeritud ning isoleeritud.

Montaazhikomplektid on lihtsalt seinale kinnitatavad, ühendatakse torustikega ning müüritakse sisse või kaetakse plaatidega.

Pärast seda kaetakse pind keraamiliste plaatidega. Soojustamisele ja müraisolatsioonile pole vaja aega kulutada.

Montaazhikomplekti on võimalik lisavarustuse abil täiendada nii, et see sobiks vannitoa või WC seinamaterjaliga.

Geberit Sanbloc sobib nii uutesse, renoveeritavatesse kui ka ümberehitatavatesse hoonetesse. Samuti on Geberit Sanbloci montaazhikomplektid kombinatsioonis metallvaheseintega eelistatavad ühiskondlikes sanitaarruumides, kuna nende abil on mitmeid seadmeid lihtne planeerida ning paigaldada.

Hetkel kuum