• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dow võitleb 6000ga

  Dollar oli eile veidi kallim kui päev varem, makstes 1,513 DEMi ehk 12,10 krooni, tõus neli senti. Dollari allatrend on tõenäolisem, kuna DEMi intressid võivad hakata tõusma. Dow Jones alustas eile altpoolt 6000 punkti piiri, võitles end pinnale ja vajus taas. Juba pikemat aega käib Wall Streetil võitlus 6000 punkti eest.
  Soome marga ja Rootsi krooni kursid liikusid eile ettevaatlikult tõusu suunas. FIM maksis õhtul 2,672, SEK 1,845 krooni. Helsingi börs jätkas eile päeval langemist, ent vastu õhtut leidis aset märkimisväärne 15punktine tõus 2202 punktini, mis tähendas 0,47protsendist päevast võitu. Sellega sai Helsingi börs mitu päeva kestnud langusest üle. Ühispanga aktsia hind jäi Helsingis samaks, 8,40 FIM, mis vastas 22,44 kroonile, tehingute maht oli 3000 aktsiat. Stockholmi börs jätkas eile väikese langusega: miinus 0,16%, 2102 punktini.
  Rubla kurss Moskva oksjonil ei muutunud: 5451 rubla dollarist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.