11. november 1996 kell 22:00

Magnumil huvi Pärnu Piima vastu

ASi Magnum Grupp juhatuse esimehe Margus Linnamäe sõnul oli tegu vaid kontakti loomisega, kuna Magnum piimatöötlemisest ise ei huvitu.

Linnamäe väitel otsib Magnum Grupp oma joogitööstuse kulude vähendamise võimalusi, mitte ei ole huvitatud piimakombinaatide ostmisest ega piimatootmisest. «Me mõlemad toodame jooke, võib-olla on siin võimalik kulusid näiteks laialiveo osas kokku hoida,» möönis ta.

ASi Pärnu Piim pressiesindaja Peeter Lillestik lausus, et kahe piimatööstusettevõttega tutvumise käigus ei selgitanud Magnumi esindajad, millisest koostööst nad on huvitatud.

Paralleelselt jätkab Magnum läbirääkimisi ka ASiga Paide Piimakombinaat, mille puhul nad on peamiselt huvitatud kombinaadile kuuluva Tetra Paki tootmisliinist, mis võimaldab lisaks kõrgkuumutatud piimale valmistada ka mahlasid ja muid jooke, kuid ei tööta täie koormusega.

Hetkel kuum