28. november 1996 kell 22:00

AS Estiko investeerib tootmisse

Estiko nõukogu esimehe Kalju Hellenurme kinnitusel ühendatakse veel selle aasta lõpuks Estiko tütarettevõtted AS Estiko-Survis ja AS Estiko-Wellpakk kontserni võimsaima firmaga ASiga Estiko-Plastar. Estiko-Plastar, mis asub Eesti edukamate ettevõtete edetabelis 67. kohal, toodab kilet ja kilepakendeid, Estiko-Survis toodab plastist survevalutooteid ja Estiko-Wellpakk lainepapist ja kartongist pakendeid.

Estiko nõukogu kinnitas eelmise aasta konsolideeritud netokäibe prognoosiks 265 mln krooni ning puhaskasumiks 8,5 mln krooni. Estiko selle aasta 10 kuu konsolideeritud netokäive oli 173 mln krooni ja tegevuskasum 7,7 mln krooni.

AS Emajõe Ärikeskus kuulutab täna välja arhitektuurikonkursi Tartu bussijaama kvartali hoonestuse eskiisprojekti saamiseks. Estiko infojuhi Ilona Leiva sõnul on tööde esitamise tähtaeg 20. jaanuar. «Ärikeskuse pind tuleb umbes 15 000 m²,» rääkis Leib. «Estiko on parimatele välja pannud 110 000-kroonise auhinnafondi.»

Hetkel kuum