• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reklaamimaksu laekub oodatust vähem

  Heino Tonsiveri ütlusel nägi linnavalitsuse plaan ette, et reklaamimaksu saadakse aasta lõpuks 10 mln krooni. Raha laekus planeeritust vähem suures osas seetõttu, et kehtisid osaliselt varem sõlmitud lepingud välireklaamikettidega, mis nägid ette hinnasoodustust, lisas ta.
  Suur osa laekunud reklaamimaksust pärineb kesklinnast. Kesklinna valitsuse raamatupidamisest öeldi, et 11 kuuga laekus reklaamimaksu veidi üle 3 mln krooni.
  Põhja-Tallinna linnaosa ettevõtlusosakonna spetsialist Lille Jenk ütles, et neile laekus reklaamimaksu 11 kuu seisuga üle 460 000 krooni. Jenk lisas, et seda on rohkem kui möödunud aastal. «Summa on suurenenud peamiselt ülelinnaliste reklaamikampaaniate arvel,» märkis Jenk. Lasnamäe linnaosast öeldi, et maksu on laekunud alla planeeritud poole miljoni krooni.
  Linnavalitsuse alluvusse kuuluva väikeettevõte Linnakujunduse Arendusbüroo direktor Jaan Miitel avaldas arvamust, et huvi tänavareklaami vastu parandaks see, kui linnavalitsus kehtestaks maksu osas soodusprotsendi vastavalt reklaampinna suurusele aastas. Praegu kehtiv volikogu määrus soodusprotsenti tema sõnul ette ei näe.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.