• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ööklubi Mirage ei tekita pärnakais kõhklust

  Ärilõunaks eelistasid küsitluses osalenud peaaegu ühel meelel Rannahotelli restorani, mida iseloomustati kõige viisakama teenindusega, mitmekesise ja tasakaalustatud interjööriga restoranina. Ka köök sai üksnes kiidusõnu.
  Ärilõunaks sobib ka Victoria, Embecke, Strand. Pärnu advokaadibüroo vandeadvokaadi Enn Pihla arvates on keeruline leida paremat paika kui hea ventilatsiooniga igati laitmatu Viiking.
  Ka argilõunaks sobib Viiking suurepäraselt. Vaid kesklinnas asuv madalate hindade ja suure salativalikuga Bristol kogus enam punkte. RASi Pärnu Autoteenindus tegevdirektori kohusetäitja Elle Järvik kiitis Mere puiesteel asuvat Monterreposti, mis hiilgab hubase interjööri ja meeldivalt kiire teenindusega. Nimetati ka jahtklubi restorani, Rüütli pubi.
  Külmal aastaajal tunduvad pärnakad eelistavat ujumist. Käiakse põhiliselt Koidula-nimelise gümnaasiumi ujulas. Ehkki vastajate seas polnud ühtegi atleetvõimlemise austajat, teati, et jõusaalidelgi on menu. Linnas on piisavalt korralikke võimlaid pallimängude tarbeks. Pärnu ärinõuandla juhataja Arvi Kuura sõnul tegutseb ka tennise sisehall.
  Konkreetseid pereüritusi osati vähe nimetada, domineerisid Strandi perelõunad. Midagi toimuvat ka Agape keskuses, Sunset Clubis. Ürituste hulgaga olid vastajad rahul.
  Ööklubidest oli konkurentsitult populaarseim Mirage. Vaid üks vastaja pakkus Sunset Clubi. Hea asukohaga Mirage meeldib tänu võrdlemisi soliidsele publikule, ehkki sisekujundus olevat seal enam kui tagasihoidlik.
  Majutusvõimalusi on Pärnus piisavalt igale rahakotile. Kui see on õhem, sobivad öömajaks sanatooriumidesse ehitatud hotellid, kui aga paksem, siis võib sammud seada Rannahotelli, Victoriasse, Viikingisse või Strandi. Arvesse tuleb ka Vesiroosi villa.
  Ka kultuurielu on piisavalt vilgas. Arvi Kuura veendunud jazzmuusika austajana tunneb puudust huvitavatest kontsertidest. Kuue vastaja arvates annab Endla teater igati tasemel etendusi, kiideti muusikatükkide kavva lülitamist. Esinduslikumaks peeti siiski Chaplini kultuurikeskust, mille väljapanekud esindavad vastajate arvates alati kõrgkultuuri. Pärnu ajalooga võib tutvuda koduloomuuseumis. Parimad kontserdid toimuvad Pärnu raekojas, Elisabethi kirikus ja Agape keskuses. Esinduskollektiivi Pärnu linnaorkestrit Loit Lepalaane juhatusel saab aga kuulda vaid ballidel ja pidustustel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Euroopa Liit suunab kümned miljardid kiibitööstusse
Euroopa Liit kavatseb investeerida kümneid miljardeid eurosid, et tugevdada siinset kiibitööstust ja suurendada oma osakaal globaalsel tasandil 20 protsendini, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kavatseb investeerida kümneid miljardeid eurosid, et tugevdada siinset kiibitööstust ja suurendada oma osakaal globaalsel tasandil 20 protsendini, vahendab Reuters.
Alexela rekordilisest kütuse hinnast: heitlikud ajad on, hinnad võivad veel tõusta Toornafta hind viie aasta kõrgeim
Täna tõstsid suuremad kütusemüüjad kütusehindu rekordtasemele. Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna nentis, et hinnad võivad kasvada veelgi.
Täna tõstsid suuremad kütusemüüjad kütusehindu rekordtasemele. Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna nentis, et hinnad võivad kasvada veelgi.