3. veebruar 1997 kell 22:00

Eesti Panga uuendused

Dollari kurss alustas eile Euroopa turgudel päeva kõige madalamalt tasemelt, 1,639 DEMi ehk 13,11 krooni juurest. Edasi läks kurss tõusujoones tervelt kaheksa senti 1,649 DEMi, s.o 13,19 kroonini. Senise käitumise järgi, kus alumised nivood kannavad, muutub dollari positsioon praeguses vahemikus veelgi kindlamaks. Õhtul oli dollari kurss taas veidi madalam, 1,645 DEMi ehk 13,16 krooni.

Soome mark ja Rootsi kroon asusid oma senistel kohtadel. FIM maksis 2,683 krooni, nii nagu reede õhtulgi, SEK oli langenud 0,5 senti 1,802 kroonini.

Alates eilsest noteerib Eesti Pank Valgevene rubla (BYB), Kreeka drahmi (GRD), Ungari forintit (HUF), Kasahhi tenget (KZT), Leedu litti (LTL), Läti latti (LVL), Moldova leud (MDL), Uus-Meremaa dollarit (NZD), Portugali eskuudot (PTE), Vene rubla (RUR), T?ehhi krooni (CZK), Ukraina grivnat (UAH) ja Usbeki somi (UZS).

Hetkel kuum