23. märts 1997 kell 22:00

Investeerimispank laieneb lõuna suunas

«Investeerimispanga klientide hulgas on juba praegu üsna palju ettevõtteid, mis on ühel või teisel moel seotud Läti ja Leeduga,» sõnas panga asepresident Kalle Norberg. «Nad on väljendanud oma huvi laieneda Läti ja Leedu poole ning meie otsime neile oma kontaktide kaudu võimalusi.»

Läti investeerimispanga ja Leedu arengupanga kontaktide ja teadmiste baasil saab Eesti Investeerimispank osaleda Läti ja Leedu ettevõtete erastamisel ning aidata raskustesse sattunud ettevõtetele investoreid leida, lisas Norberg. «Üldiselt on Lätis ja Leedus Eestiga võrreldes palju rohkem ettevõtteid, mis on hätta sattunud ja vajavad abi,» sõnas ta.

«Lätis ja Leedus on meie huvi kõige suurem toiduainetööstuse, puidu- ja mööblitööstuse ning keemiatööstuse ettevõtete vastu,» lausus Norberg.

Hetkel kuum