8. aprill 1997 kell 22:00

Kvaliteetne laserprinter

Funktsioon -- Tänases pakkumises olevatel printeritel on igaühel oma funktsioon, nii et hindade võrdlemine tasuks sedapuhku ära jätta. Otsides kvaliteetset või võimsat laserprinterit tuleb alati põhjalikult läbi mõelda, milleks seda täpselt vaja on -- ja siis vaadata, milline pakutavatest sellele kõige enam vastab vajaduste rahuldamise poole pealt ning millel liiga palju võimalusi ei jää kasutamata. Võimsamate printerite puhul kipub nimelt hind väga kiiresti tõusma, kui «headust» juurde tuleb.

PostScript -- Kui te otsite printerit graafikatööks, siis peab see printer mõistma PostScript-keelt (oleks hea, kui see oleks tõesti Adobe® Post Script(tm)), sest ka kõik filmiprinterid, digitaalne proovitrükk jne kasutab seda. PostScript on arvutigraafika vundament. Ja loomulikult ühendub hea graafikaprinter otse teie ethernet-võrku, sest graafikatööd on teadupoolest õige mahukad.

Jälg -- Alati tasub kõrvutada printerite trükijälge, kusjuures oleks hea leida juba teist-kolmandat toonerikassetti elav printer. Kohati võib mõne firma 600 olla parem kui teise 1200 -- eriti kui hakata võrdlema näiteks musta pinna tugevust, sest fotod on suurema hulga halltoonide tõttu kindlasti kenamad.

Hetkel kuum