24. aprill 1997 kell 22:00

Tartu sai uue linnavalitsuse

Ainsa eelmise linnavalitsuse liikmena jätkab valimisliidu Tartu 2000 esindajana Anto Ili, kelle töövaldkonnad on linnaplaneerimine, maa- ja ehituskorraldus. Ili on lõpetanud TTÜ ehitusteaduskonna teedeinsenerina, juhtinud kaua aega Tartu linna teede- ja remondiettevõtet.

Peale Ili esindab linnavalitsuses valimisliitu Tartu 2000 ASi Tõnisson Kinnisvara ekspertiisi ja hindamise büroo juhataja Kaarel Sahk. TTÜ kaugõppeteaduskonna insener-ökonomistina ehituse ökonoomika alal lõpetanud Sahk hakkab tegelema linnavara- ja linnamajandusega.

Reformierakond täitis oma kaks kohta Margus Hansoni, kes hakkab kureerima rahandust ja ettevõtlust, ning Hannes Astokiga, kelle valdkonnaks saab haridus ja kultuur.

Hanson on lõpetanud TÜ majandusteaduskonna rahanduse ja krediidi erialal, töötanud ülikooli õppejõuna, tööstuse ja ehituse kommertspanga juhatuse esimehena, eelmisest sügisest juhatab Tallinna Panga Tartu filiaali.

Hannes Astok on lõpetanud TRÜ filoloogiateaduskonna ajakirjanduse erialal, töötanud Postimehes uudistereporterina, Tartu linnavalitsuse pressisekretärina, Q-Raadio direktorina, viimane töökoht on suhtekorraldusfirma ASi T.V.K. direktor.

Sotsiaal- ja tervishoiunõunik keskerakondlane Aleks Lenzner on lõpetanud TÜ arstiteaduskonna, on traumatoloogia ja ortopeedia kliiniku tunnustatud kirurg.

Hetkel kuum