29. aprill 1997 kell 22:00

Uute plaatide abil saab maja välisfassaadi katta kivipuruga

VinyTherm on Saksa firma Vinyliti poolt valmistatav PVC-profiil, mis on pealt kaetud sissepressitud kivipuruga. Tema põhiline kasutusala on renoveeritavate ja uute majade fassaadide välisviimistlus.

VinyThermi eelisteks on: lihtne ja kiire paigaldus; hea ventilatsioon (annab seinale võimaluse «hingata»); ei ima niiskust (teda võib paigaldada ka niiskele seinale); müra summutamine; raskelt süttiv; talub hästi lööke ja pingeid; kerge materjal (võrreldes teiste fassaadikatetega).

Profiili erinevad normid jagunevad vuugiga ja vuugita pikiprofiilideks, ristkülikukujulisteks vuugiga fassaadiplaatideks, mida saab paigaldada verikaalselt ja horisontaalselt.

Profiil kinnitub alusroovile peitenaeltega, liitekoht jääb vähemärgatavaks. Peitenaelad on tänu liitekoha konstruktsioonile kaitstud ilmastikutingimuste eest ja seetõttu ei roosteta, samuti ei tungi detailide vahele vesi. VinyThermi fassaadiprofiile saab tellida 23 värvitoonis ja sellele on antud valmistajatehaselt 30aastane garantii.

Hetkel kuum