8. mai 1997 kell 22:00

9. mai 1992

Majandusministri asetäitja Ardo Kamratov lükkab tagasi Äripäeva süüdistused, nagu oleks peaminister Tiit Vähi osalenud Valga autobaasi erastamisel. Autobaas erastati 19 miljoni rubla eest. Firma tegelik väärtus on Äripäeva väitel kümme korda suurem. Kamratov kinnitab, et autobaasi müügihind peegeldab ettevõtte tegelikku väärtust.

Kaks Eestis viibinud USA heategevusorganisatsiooni Project Hope esindajat avaldasid nördimust Viru hotelli töötajate teeninduskultuuri üle. Nad kinnitasid, et sellist jõhkrust ja kultuuritust, nagu nad Virus kogesid, pole neile osaks saanud mitte kusagil mujal maailmas.

Nädala ärimehe rubriigis ilmus intervjuu ASi Estonian Holidays tegevdirektori Erki Urvaga. Urva sõnul takistab Eesti ekspordi arengut meie endi lollus ja teadmatus. Meil pole piisavalt konkurentsivõimelist toodangut, me ei tea, kuidas äri teha, me ei tunne turustuskanaleid, me ei oska suhelda, tõi Urva välja miinused. Ta lisas, et meie infrastruktuur, sh side ja pangandus, on vähearenenud. «Ka mina ootan igatsusega seda, et Eestisse tuleks mõni lääne pank, kuhu oma arved viia,» unistas Urva.

Kuigi Eesti börsi kaubaoksjon on töötanud juba kuu aega, pole seni korraliku käibeni jõutud. Esimesel korral ei sooritatud seal ühtegi tehingut, teisel ja kolmandal vaid üks ost. Sel neljapäeval löödi oksjonihaamriga juba kuus korda. Osteti 200 malmradiaatorit, 2000 narva blokki, 10 kuullaagrit, 4 paari spordipükse ja -särke. Kaubaoksjoni käive oli 161 100 rubla ja 436 Soome marka.

Hetkel kuum